En vildt god dag på safari, i zoo og dinosaurpark i GIVSKUD ZOO

Tag en dag I ikke glemmer.

Besøg GIVSKUD ZOO kun 20 min. i bil fra Billund og Vejle. Nyd den gode plads og parkens helt særlige natur og atmosfære. Gå rundt i zoo og oplev bl.a. gorillaer, brillebjørne, elefanter, kæmpeoddere og mange andre. Hos både lemurer, berberaber og geder går I helt inde i deres anlæg.

Fra juni 2021 åbner Danmarks største anlæg med pingviner. Her vil de aktive pingviner boltre sig på land og i vand. Kør også på safari i jeres egen bil eller i parkens safaribus og kom helt tæt på savannernes vilde dyr. Mærk gyset, når en løve, giraf eller bison krydser vejen lige foran jer eller føl begejstringen, når de mange livlige unger drille hinanden.
 

Glæd jer også til Danmarks største dinosaurpark, hvor I møder over 50 af fortidens giganter i naturlig størrelse i vild natur. Stå ansigt til ansigt med bl.a. T-Rex og langhals, hvis I tør.

I de mange særudstillinger får I nye viden. I Inspiratorium lærer I at hjælpe naturen. I PlastikPlaneten inspireres I til at gøre en forskel for at reducere plastikforurening. I Dødens Hytte oplever I at døden skaber liv og i Verdensmålsparken fra 2021 får I tips og ideer til at gøre en forskel for verden. Rundt om i parken finder I masser af aktiviteter og sjov for børn både på legepladserne og i aktivitetslejerne. I weekender, på helligdage og i ferier, kan I gratis bage snobrød over bålet.
 

Oplev GIVSKUD ZOO og gør familien glad. I får zoo, safari, dinosaurpark, udstillinger og aktiviteter i en samlet billetpris. Køb billet på givskudzoo.dk og spar penge på hver billet.

Book nu