Sportspas til familieaktivitet. Med et  Sportspas får du og din familie adgang til alle Sportscenter Danmarks aktiviteter og faciliteter. I kan frit sætte jeres helt eget program sammen – for et par timer, halv dag eller hel dag - alt efter hvad I har lyst til. I kan vælge at være sammen om nogle ting, gå hver for sig til andre og dernæst mødes til frokost. I kan være ude, I kan være inde og I kan prøve nogle sportsgrene, som I med garanti ikke har prøvet før. Vi stiller simpelthen alt, hvad vi har, til jeres rådighed. Prøv andre sportsgrene end hjemme, vær aktive sammen og ha’ det sjovt.

Det nye MTB-spor i Hundsbæk Plantage udenfor Læborg, er ligger lidt nord for Vejen byder på udfordringer for både nye og øvede mountainbikere. Plantagen har varieret terræn og bevoksning, og det betyder god og alsidig naturoplevelse og masser af udfordringer.

Der er to ruter, som begge er afmærkede i terrænet:
- grøn rute, 4 km for let øvede
- rød rute, 5,2 km for øvede.

Der er ensrettet trafik på begge ruter. Mountainbikere skal følge de afmærkede pile og deres retning. Gående og løbere skal bevæge sig MODSAT pilene. På denne måde vil møder mellem bikere og andre brugere være ansigt til ansigt og derved forbedre sikkerheden for alle.

Parkering kan ske på p-pladsen ved Fru Mettes Bjerg.

Af hensyn til jagt i skoven kan sporet være lukket på udvalgte dage i jagtsæsonen. Tjek datoerne på sporets facebookside. Se under Links.

Sporet ligger i privatejet skov og er lavet i fællesskab mellem skovejerne, cykelklubberne i området og Vejen Kommune.