Enghave Dyre- og Naturpark byder på gode oplevelser med dyr. Vi har mellem 250 og 300 dyr og dyreunger i vores store dyrepark. Alle sanser kommer i brug, for her kan I både se, høre, dufte og røre ved dyrene. Vær med til at fodre dyrene eller lad børnene opleve parken fra hesteryg, hvor barn og hest ledsages af en af vores ansatte på turen. Det er bare med at holde godt fast i manken. Kaninerne vil gerne klappes, pelsen er så blød. Nede ved fårene og gederne kan I mærke en helt anderledes pels. Bagefter kan I kigge lamanen dybt i øjnene eller dufte til kamelens uld. Husk også at kigge til Ertebølle fåret, grisene med de sorte prikker og de røde malkekøer - gamle husdyrracer fra dansk landbrug, som vi er et af de få steder, der har.

Oplev den smukke og særegne natur omkring Hovborg på en cykeltur for hele familien. Her er ingen bakker, masser af læ, ikke så meget trafik og spændende ting at se undervejs. Kør en tur til lystanlægget ved Baldersbæk, følg en af de to beskrevne cykelruter eller lav helt jeres egen tur rundt i området. Hold pauser undervejs, når udsigten lige byder det, når bænken står klar eller når benene er blevet trætte.

Sådan virker det: 
I kan leje cyklerne på følgende vis: I henvender jer i receptionen ved Holme Å Camping, og betaler et depositum på 100 kr. I får udleveret en nøgle, som giver jer adgang til cykelopbevaringen. I kan selv låse jer ind og finde cykler og cykelhjeme. Efter turen stiller I cyklerne på plads, og får refunderet jeres depositum (fratrukket lejen af cyklerne). I behøver ikke at booke i forvejen. 

Ved cykeludleveringen kan du finde trykte rutebeskrivelser på dansk, tysk, engelsk og hollandsk. I VisitVejen appen under Oplevelser, Digitale Guider, Cykelruter - digitale guider. 

Vi råder over 24 cykler til børn og voksne, 1 cykeltrailer, 1 efterløber og 1 Christiniacykel.

På containeren er der et stort kort med to cykelruter.