Sportspas til familieaktivitet. Med et  Sportspas får du og din familie adgang til alle Sportscenter Danmarks aktiviteter og faciliteter. I kan frit sætte jeres helt eget program sammen – for et par timer, halv dag eller hel dag - alt efter hvad I har lyst til. I kan vælge at være sammen om nogle ting, gå hver for sig til andre og dernæst mødes til frokost. I kan være ude, I kan være inde og I kan prøve nogle sportsgrene, som I med garanti ikke har prøvet før. Vi stiller simpelthen alt, hvad vi har, til jeres rådighed. Prøv andre sportsgrene end hjemme, vær aktive sammen og ha’ det sjovt.

I Kagerigets Konditori kan du nyde en kop kaffe, the eller varm chokolade til en af vores specielle kager. Vi fremstiller fest- og bryllupskager i stor stil, og det er muligt at bestille smagsprøver til at nyde i caféen eller tage med.

Kagerne varierer efter årstid, og vi synes altid det er sjovt at være kreativ med smagsindtryk, pynt og farver, så du kan forvente en kageoplevelse, som du ikke har fået andre steder.

Desuden er der mulighed for at købe kager med hjem. Kageriget har også et udvalg af lækre specialiteter, som ikke fås mange andre steder. Vi pakker disse til gavekurve eller værtindegaver sammen med et udvalg af vores egne produkter.